Nyt Suomessa! Roundup Geeli 150 ml rikkakasvien täsmätorjuntaan 5/2014

Roundup on kehittänyt täysin uuden rikkakasvien torjunta-aineen Roundup Geelin, joka tuli myyntiin Suomessa keväällä. Roundup Geeli 150 ml on helppokäyttöinen täsmätuote. Innovaatio on sen tarkkuudessa ja helppokäyttöisyydessä. 

Roundup Geeli annostellaan valitun kasvin lehdelle. Geelimäisen koostumuksen ansiosta geeli tarttuu kasvin lehteen eikä leviä muihin kasveihin tai maaperään. 

Roundup Geeli on 

TEHOKAS: 

kosketus valitun kasvin lehdelle riittää hävittämään sen juurineen 

HELPPO KÄYTTÄÄ

geeli tarttuu kasvin lehteen 

TARKKA: osuu valittuun kasvin eikä leviä ympäröiviin kasveihin tai valu maahan. 

Roundup Geeli on erityisesti kotipuutarhojen hankalissa paikoissa kasvavien rikkakasvien hävittäjä. Sen avulla on helppo pitää kukkapenkit, pensasaidat ja nurmikot rikkakasvittomina.

Roundup Geeli on miellyttänyt puutarhureita helppokäyttöisyytensä ansiosta, mutta se helpottaa kaikkien käyttäjien rikkakasvitorjunnan täsmällisyyttä. Roundup Geelillä on käyttäjiä monissa maissa. Se onkin valittu mm. Ruotsissa Elmia Garden –messuilla vuoden puutarhatuotteeksi.

Roundup Geeli laajentaa rikkakasvien torjuntamahdollisuuksia erityisominaisuuksiensa ansiosta. Geelin käyttö muuttaa rikkakasvien torjuntaa ja tekee siitä siistiä ja helppoa.

Helppo käyttää 

Roundup Geeli on helppo annostella, ja se on aidosti helppokäyttöinen, sillä geelin voi annostella kasviin yhdellä kädellä. Samalla voi seurata pakkauksesta jäljellä olevan aineen määrää.

Geelipakkauksissa on kätevä lapsilukko, mikä estää pakkauksen avaamisen vahingossa. Lisäksi pakkauksen suulla on suojus, jolla varmistetaan, että tuote on käyttämätön. Annostelijaa ei tarvitse puhdistaa eikä siihen kerry bakteereja.

Geelipakkaus on riittoisa. Yksi kosketus lehden pinnalle riittää. Käytännössä yksi pakkaus riittää 500 – 1000 rikkakasvin hävittämiseen.

Tarkat käyttöohjeet ovat pakkauksessa, ja niitä noudattamalla Roundup Geelin käyttö on turvallista. Geeliä ei suositella käytettäväksi kaivojen tai vesistöjen lähettyvillä, koska se sisältää glyfosaattia.

Yhden pakkauksen kuluttajahinta tulee olemaan noin 20-25 euroa.

http://www.roundupgeeli.fi 

Roundup Geeli – käyttövideo ja tietoa geelistä

http://www.roundupgeeli.fi/kaytto/ 

Roundup Geeli –sivulla on rikkakasvikuvasto ja ohjeita rikkakasvien

hävittämiseen. Sivulla on myös viime kesän rikkakasvikuvakilpailun

kuvia.

http://www.roundup.fi/tietoa-rikkakasveista/tunnista-rikkakasvisi/