Rikkakasvitorjunta osaksi puutarhanhoitoa: Roundup Geeli muutti rikkakasvien torjuntaa 3/2015

Viime kesäksi markkinoille tullut rikkakasvien täsmätorjunta-aine Roundup Geeli otti paikkansa myös Suomessa. Geelin tulo markkinoille mullisti, uudisti ja helpotti puutarhojen rikkakasvien hävitystä.

Kvalitatiivinen käyttäjätutkimus 2014 osoitti, että kuluttajat vaikuttuivat Geelin tehosta: Geeli tehosi vain niihin kasveihin, joihin sitä laitettiin eli käyttäjät arvostavat Geelin helppokäyttöisyyttä ja sen täsmävaikutusta hävitettävään rikkakasviin.

Kuluttajien mielestä uusi Roundup Geeli –pakkaus on myös käteensopiva.

Kaikkiaan markkinoilla on tänä vuonna kuusi erilaista Roundup-tuotetta, joiden tehoaika ja käyttötarkoitus vaihtelevat.

Roundup Garden 280 ml ja 540 ml –tiivisteet tehoavat 10 vuorokaudessa, käyttövalmiit Roundup Quick 1 ja 3 –litraiset ja 5 litran Roundup Piha teho alkaa vaikuttaa 24 tunnissa. Roundup Geeli on myös käyttövalmis, ja se vaikuttaa 10 vuorokaudessa.

Valitse oikea Roundup!

Roundup Geeli soveltuu yksittäisten rikkakasvien hävittämiseen. Kukkapenkeissä, käytävillä, seinustoilla ja vastaavilla paikoilla kasvavat yksittäiset rikkakasvit on helppo hävittää Geelillä tarvitsematta pelätä, että torjunta-ainetta joutuu muualle kuin hävitettäviin rikkakasveihin.

Geelin käyttö: http://www.roundup.fi/tuotteet/roundup-tuotteet/geeli/

Roundup Geelin tarkka käyttöopastus ja tuotetieto: www.roundupgeeli.fi

Veteen laimennettavat Roundup Garden 280 ml ja 540 ml –tiivisteet sopivat hankalien ja laajojen rikkakasvustojen hävittämiseen. Vieraskasveista jättiputket tarvitsevat muita vahvemman liuoksen.

Pakkauksissa on tarkat selosteet, jotka pitää lukea ennen käyttöä. Tiivistettä laimennetaan vain yhtä käyttökertaa varten. Liuosta voidaan käyttää myös yksittäisen kasvin hävittämiseen, kun liuosta otetaan huolellisesti esimerkiksi siveltimeen.

Tiivisteen käyttö: http://www.roundup.fi/tuotteet/roundup-tuotteet/roundup-garden-tiiviste-540-ml/

Käyttövalmis Roundup Piha on 5 litran riittoisassa pumppukanisterissa, jossa on lapsiturvallinen suljin, suutin ja liipaisin. Pumppukanisteri on parhaimmillaan

laajahkon piha-alueen, laatta- ja hiekkakäytävien, pihakiveysten, sokkelien ja kiveysten reunustojen siistimisessä rikkaruohoista. Sen avulla on helppo hävittää rikkaruohot myös kukkapenkeistä ja puiden alustoista. Pumppukanisterin letkun pituus on metri, ja lisänä on jatkovarsi.

Pumppukanisterin käyttö: http://www.roundup.fi/tuotteet/roundup-tuotteet/roundup-piha-5-litran-pumppukanisteri/

Kaikki Roundup-tuotteet ovat suomalaisten viranomaisten hyväksymiä.

Lisätietoa: http://www.roundup.fi/turvallisuus/viranomaisten-hyvaksyma/

Roundup on mukana vieraskasvitalkoissa

Roundup-rikkakasvitorjunta-aineen vaikuttava aine on glyfosaatti, joka tehoaa ihmisille ja eläimille vaaralliseen jättiputkeen. Oy Transmeri Ab tekee yhteistyötä Lohjan ja Lahden kaupunkien kanssa lahjoittamalla kaupunkien välityksellä tarvittavat torjunta-aineet. Kaupunkien ympäristöosastot jakavat Roundup-rikkakasvintorjunta-aineet käyttäjille ja opastavat ja seuraavat käyttöä. Torjunnasta tehdään raportit, jolloin voidaan seurata torjunnan tehoa ja etenemistä.

Roundup-rikkakasvin torjunta-aineet ovat viranomaisten hyväksymiä.

Kuvat medialle:

http://www.roundup.fi/medialle/lehdistokuvat/