Roundup Piha 5 litran pumppukanisteri – kevään uutuus!

Roundup-rikkakasvien torjunta-aineiden pakkauksissa on käyttöä helpottavia uutuuksia. Keväällä markkinoille tulee kokonaan uusi pakkaus: uudelleen täytettävä Roundup Piha 5 litran pumppukanisteri, jonka säädettävällä suihkusuuttimella voi suihkuttaa jopa kolmen minuutin yhtämittaisen jakson. Roundup Piha 5 litran pumppukanisteri helpottaa erityisesti suurten piha-alueiden, laattojen ja hiekkakäytävien rikkakasvien torjuntaa.

Helppo käyttää ja täyttää

Roundup-pakkauksissa on vaihtoehtoja käyttöalueen mukaan. Roundup Piha 5 litran pumppukanisterin avulla suuretkin piha-alat voidaan käsitellä nopeasti. Terassit ja niiden sivustat, kivijalkojen ja laatoitusten reunustat ja välit on helppo pitää rikkakasvittomina.

Roundup Quick -pakkaukset ovat oivallisia pienten alueiden ja puutarhojen rikkakasvien hävittämiseen tarkoitettuja pakkauksia. Roundup Quick 1 litran ja 3 litran suihkepullot ovat heti käyttövalmiita rikkakasvien torjunta-aineita. Käyttömukavuutta lisäävät uudet, molempien pakkausten suunnattavat suihkusuuttimet.

Roundup-rikkakasvien torjunta-aineita voidaan käyttää myös tehokkaasti hyötykasvimaiden ”kitkemiseen”, jolloin maaperä käsitellään satokauden jälkeen ennen maan uudelleen muokkausta.

Ohjeet: www.roundup.fi

Vaikuttaa 24 tunnissa

Roundup Piha 5 litran pumppukanisterissa sekä Roundup Quick 1 ja 3 litran suihkepulloissa oleva rikkakasvien torjunta-aine glyfosaatti alkaa vaikuttaa vuorokaudessa. ”Lehdestä juureen” -periaatteen mukaisesti kasvi alkaa kuihtua suihkutuksen jälkeen.

Suihkeiden riittoisuus on noin 100–500 m2.

Roundup-pakkausten neljäs pakkausmuoto on Roundup Garden -tiiviste 280 ml, vedellä laimennettava tiiviste. Roundup Gardenin tehoaika on noin 10 vuorokautta.

Ohjeen mukainen käyttö

Roundup-tehoaine on glyfosaatti, joka oikein käytettynä on turvallinen ympäristölle ja ihmiselle. Roundupista ei jää jäämiä, sillä glyfosaatilla suihkutettu kasvi maatuu, ja glyfosaatti hajoaa aikanaan.

Roundup-käsittelyn aikana suositellaan käsineiden käyttöä.

Tärkeätä on, että Roundup-tuotteita ei saa päästää vesistöön, koska ne vahingoittavat vesistöjen pieneliöitä. Myöskään Roundupilla käsitellyllä nurmikolla ei saisi kävellä vuorokauteen, jotta aine ei leviä jalkineissa.

Jos Roundup-torjunta-ainetta jää tarpeettomana jäljelle, se viedään ongelmajätteiden keräykseen. Tyhjä pakkaus hävitetään sekajätteen mukana.

Katso Roundup-käytön opetusvideo!

Roundup-pakkausten oikeasta käytöstä on opastusvideo Roundupin Videot-sivulla.

Videolla näytetään, miten erilaiset pakkaukset avataan ja miten rikkakasvien torjunta tapahtuu turvallisesti ja oikein.