Uusi Roundup Nurmikon Voikukkahävite toimii valikoivasti, ja siinä on eri vaikuttavat aineet kuin vihreissä Roundup-tuotteissa. Tutustu tuotteeseen täällä.

Jotkin kasvit ovat niin päättäväisiä, että niistä päästäkseen on toimittava tosissaan. Esimerkiksi jättiputki – niin komea kuin se kukkiessaan onkin – valtaa tehokkuudessaan kasvualaa puutarhojen lisäksi myös luonnosta.

Roundup auttaa taistelussa tulokaslajeja ja muita sitkeitä rikkakasveja vastaan. Niiden torjuntaan sopivat niin käyttövalmiit Roundup-tuotteet kuin riittoisat Roundup-tiivisteetkin.

Laajemmat alueet, joissa on erityisen haastavaa kasvustoa kannattaa käsitellä Roundup Garden Plus -tiivisteellä. Liuoksen riittoisuus voi vaihdella kasvuston korkeuden ja tiheyden mukaan. Kun hävität jättiputkia, tee väkevämpi liuos kuin normaalisti. Jos ruiskutat lehdet, sekoita 40 ml : 1 l vettä ja jos kaadat liuoksen katkaistun varren sisään, tee vahvempi liuos 60 ml:40 ml vettä. Sama vahva liuos tehoaa myös puun kantoihin ja pensaisiin. Katso tarkat ohjeet Garden Plus -sivulta tai pakkauksesta.

Käsittele kasvin uudet taimet heti kun ne nousevat maasta, niin olet pian jo voiton puolella. Jos jättiputki on ehtinyt kukkia ennen käsittelyä, maahan on varissut tuhansia siemeniä, joista versoo uusia kasveja. Kasvupaikkaa kannattaa siis tarkkailla.

Katso miten vieraskasvit torjutaan turvallisesti ja tehokkaasti täällä.

Jättiputki lehdistötiedote

IMG_3787persianjättiputki_hinthaara_pieninjattiputken_varsileh

japaninpalsamiplugi_234551lupiinitiso