Uusi Roundup Nurmikon Voikukkahävite toimii valikoivasti, ja siinä on eri vaikuttavat aineet kuin vihreissä Roundup-tuotteissa. Tutustu tuotteeseen täällä.

Kitke vähemmän, nauti enemmän! Parhaimmillaan kasvimaa voi tarkoittaa muutakin kuin työtä vuorotta. Kylvämisen ilo ja luovuus sekä toive sadonkorjuun juhlasta ovat varmaan meidän kaikkien ajatuksissa – ainakin päiväunissa.

Hyötykasvimaalla voit hävittää rikkakasvit Roundupilla satokauden jälkeen. Marjaviljelyksillä Roundupia ei pidä käyttää ollenkaan. Jos käsittelet kasvimaan syksyllä, tee se ennen maan muokkausta. Näin Roundup pääsee toimimaan täydellä teholla ja tuhoamaan rikkakasvien juuret kokonaan. Olet ehkä huomannut, että maan muokkaus helposti rikkoo kasvien juuret, jolloin on vaarana, että maahan jää juuren palasia, jotka versovat keväällä. Käsittelyn jälkeen voit taas muokata maata ja istuttaa tai kylvää mitä kasveja tahansa.

Samalla periaatteella voit käsitellä multakuormasta nousevat rikkaruohot Roundupilla ennen mullan siirtoa kasvupaikalle. Näin säästyt kitkemiseltä uudessa kukkapenkissä, puutarhassa tai kasvimaalla.

Roundup hävittää rikkakasvit hallitusti ja tehokkaasti. Pienellä kasvimaalla pärjäät Roundup Geelillä tai Roundup Quick 1 litran suihkepullolla. Jos viljelyksiä on enemmän, saatat pitää Roundup Quick 2,5 litran kanisterista enemmän. Riittoisat Roundup Garden Plus -tiivisteet ovat myös hyvä valinta.

puutrahaPotatoes freshly dug

Kuva 037 IMG_2409_940pxLady holding carrots