Uusi Roundup Nurmikon Voikukkahävite toimii valikoivasti, ja siinä on eri vaikuttavat aineet kuin vihreissä Roundup-tuotteissa. Tutustu tuotteeseen täällä.

Jos et halua jatkuvasti olla nyppimässä kukkapenkkien reunoja, polunvarsia ja terassialueita esiin työntyvistä rikkakasveista, ota avuksi Roundup. Vaikutuksen saatat nähdä jo vuorokaudessa. Aine toimii ainoastaan kasvin lehtivihreän kautta, joten maassa se ei vaikuta. Käsittele vaivattomasti myös nurmikon rikkakasvit, rinneistutukset ja puutarhakeinun alla lymyävä kasvusto.

Roundupin käyttö paikoissa, joissa on myös säilytettäviä kasveja tai nurmikkoa, on aina täsmätyöskentelyä. Yksittäisten rikkakasvien torjuntaan sopii Roundup Geeli. Jos käytät suihkutettavaa Roundupia, suojaa tarvittaessa ympäristö kankaalla tai pahvinpalalla.

Pienet pihat, kivetykset ja laattojen välit käsittelet kätevästi esimerkiksi Roundup Quick 1 litran suihkepullolla. Kun alue on isompi tai vaatii kurkottelua, valitse Roundup Quick 2,5 litran kanisteri tai Roundup Piha 5 litran kanisteri.

tulppaanit-ja-voikukat

Path 2_Path + border 2_ petuniatMedium

pahvi

0005v534-1polut_ja_istutuksetTEHO_ROUNDUP_GelApplicTouchingWeed