Uusi Roundup Nurmikon Voikukkahävite toimii valikoivasti, ja siinä on eri vaikuttavat aineet kuin vihreissä Roundup-tuotteissa. Tutustu tuotteeseen täällä.

Jotkut sitkeät rikkakasvit viihtyvät pensaiden ja matalien puiden suojassa, missä ne vievät silmäteräsi kipeästi kaipaamat ravinteet. Käsin kitkeminen tällaisista paikoista voi olla melkoista akrobatiaa. Roundup sopii erinomaisesti koriste- ja marjapensaiden sekä puiden alustojen huoltoon – käytä viljellyillä alueilla ja hedelmäpuiden alustoilla vasta satokauden jälkeen. Aine ei vaikuta maassa ja tuhoaa vain rikkakasvit, kunhan tähtäät vain niihin. Roundup Garden Plus -tiiviste tehoaa myös puunvesoihin, pensaisiin ja kantoihin.

Kaikki Roundup-tuotteet soveltuvat tähän työhön, mutta jos edessäsi on todellinen risusavotta, Roundup Piha 5 litran pumppukanisteri on hyvä valinta. Metrin mittaisen letkun ja jatkovarren avulla vältät kurkottelun ja yhdellä pumppauksella saat jopa 10 minuutin yhtämittaisen suihkun. Riittoisa Roundup Garden Plus -tiiviste sopii erityisen sitkeiden rikkakasvien, kuten vuohenputken ja tattaren käsittelyyn. Se tehoaa myös jättiputkeen. Katso tarkat laimennusohjeet Garden Plus -tuotesivulta tai pakkauksesta.

73348

17685Shingle path 1_F21W1007