Roundup Express 2,5 l pumppukanisteri

Markkinoiden nopein – näkyviä tuloksia 6 tunnissa!

Käyttövalmis Roundup Express riittoisassa 2,5 litran pumppukanisterissa on hyvä valinta, jos sinulla on iso piha tai laajempi rikkakasvusto käsiteltävänä. Pumppukanisterissa on sertifioitu ja lapsiturvallinen suljin, suutin ja liipaisin. Paineventtiili estää ylipaineen muodostumisen. Kanisterin voi täyttää uudelleen siististi ja nopeasti. Irrotettava suihkutusnokka asennetaan pullon suulle ennen kaatamista.

Suihkusuuttimessa on kätevä liipaisin, metrin mittainen letku ja jatkovarsi, jolla yletyt kurkottelematta kasvustojen alle. Vedä kahvasta kerran ja suihkuta 15 sekuntia, tai pumppaa 20 kertaa ja saat 3 minuutin mittaisen yhtäjaksoisen suihkun.

Tuote sopii hyvin rikkakasvien torjuntaan kotipuutarhassa, viljelypalstoilla, kukkapenkeissä, pensaiden ja hedelmäpuiden alla, pihakivetysten, hiekkakäytävien, kivijalan ja sokkelin reunustoilla sekä laattapolkujen väleissä.

Riittoisuus noin 125 m2. Ei sisällä POEA-apuainetta (polyetoksyloitu talialkyyliamiini).

Roundup Express voi kuihduttaa kasvin näkyvät, maanpäälliset osat jo 6 tunnissa. Koko kasvi kuihtuu juuria myöten olosuhteista riippuen 1-28 vuorokaudessa.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roundup Express käyttöturvallisuustiedote