Roundup Garden Plus -tiiviste

Roundup Garden Plus -tiiviste sopii laajojen ja erityisen haastavien rikkakasvustojen käsittelyyn. Parannetun koostumuksen ansiosta tehoaine glyfosaatti imeytyy nopeammin kasvin juuriin asti. Vaikutus voi alkaa näkyä jopa 5 päivässä, jonka jälkeen voit muokata kasvin maahan tai kompostoida. Olosuhteista riippuen koko kasvi kuihtuu 5-28 päivässä.

Pakkauksessa on selkeät annosteluohjeet pienille ja suurille rikkakasveille sekä vieraskasveille, puille ja pensaille. Laimenna ohjeen mukaan vedellä joko suihkepulloon tai ruiskutusastiaan – käytä apuna annostelukorkkia. Garden Plus-tiivistepulloissa on patentoitu paluuvirtausjärjestelmä; annostellessasi tiivistettä ylimääräiset pisarat valuvat takaisin pulloon. Näin aine ei läiky ja annostelu on tarkkaa. Yksittäiset kasvit voi käsitellä aineeseen kostutetulla tikulla, sienellä tai siveltimellä. Tee aina vain kerralla tarvittava määrä, sillä laimennettu seos menettää säilytyksessä tehonsa.

Jättiputki, vuohenputki ja nokkonen tarvitsevat muita rikkakasveja vahvemman liuoksen. Jos ruiskutat lehdet, sekoita 40 ml:1 litraan vettä ja jos kaadat liuoksen katkaistun varren sisään, tee vahvempi liuos 60 ml:40 ml vettä. Sama vahva liuos tehoaa myös puun kantoihin ja pensaisiin.

Kaksi pakkauskokoa: 280 ml ja 540 ml. Ei sisällä POEA-apuainetta (polyetoksyloitu talialkyyliamiini).

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pakkaustekstit Garden Plus 280 ml

Pakkaustekstit Garden Plus 540 ml