Roundup Garden -tiiviste 280 ja 540 ml

Roundup Garden on tiiviste, joka sopii laajojen ja erityisen haastavien rikkakasvustojen käsittelyyn. Jättiputki, vuohenputki ja nokkonen tarvitsevat muita rikkakasveja vahvemman liuoksen. Pakkauksessa on selkeät käyttö- ja annosteluohjeet.

Laimenna ohjeen mukaan vedellä joko suihkepulloon tai ruiskutusastiaan – käytä apuna annostelukorkkia. Garden-tiivistepulloissa on patentoitu paluuvirtausjärjestelmä; annostellessasi tiivistettä ylimääräiset pisarat valuvat takaisin pulloon. Näin aine ei läiky ja annostelu on tarkkaa.

Yksittäiset kasvit voi käsitellä aineeseen kostutetulla tikulla, sienellä tai siveltimellä. Tee aina vain kerralla tarvittava määrä, sillä laimennettu seos menettää säilytyksessä tehonsa.

ROUNDUP GARDEN TIIVISTE 280 ml. Sekoitussuhde 20 ml : 1 l vettä riittää noin 280 m2 pinta-alalle ruiskuttamalla ja tehoaa useimpiin rikkakasveihin. HUOM! Jättiputki, vuohenputki ja nokkonen tarvitsevat vahvemman liuoksen, 60 ml : 1 l.

ROUNDUP GARDEN TIIVISTE 540 ml. Sekoitussuhde 20 ml : 1 l vettä riittää noin 540 m2 pinta-alalle ruiskuttamalla ja tehoaa useimpiin rikkakasveihin. HUOM! Jättiputki, vuohenputki ja nokkonen tarvitsevat vahvemman liuoksen, 60 ml : 1 l.

Ei sisällä POEA-apuainetta (polyetoksyloitu talialkyyliamiini).

Vaikuttaa kasvin juureen 10 vuorokaudessa, jonka jälkeen kasvi kuihtuu 10-28 vuorokaudessa.

 

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

 

 

 

Riittoisuus 20 ml

Riittoisuus 60ml

 

Roundup Garden -tiivisteen käyttöönotto

Tipat takasin

Turvakorkki

Tuote Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä

Käyttöturvallisuustiedote

Pakkaustekstit

Pakkaustekstit 540 ml