Roundup Express 1L

Roundup Express 1L

Glyfosaattia sisältävät kotipuutarhakäyttöön tarkoitetut Roundup -tuotteet ovat poistumassa markkinoilta. Tarkista tuotteen saatavuus lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Käyttövalmiissa Roundup Express -liuoksessa on ainutlaatuinen koostumus: se kuihduttaa kasvin näkyvät osat jopa kuudessa tunnissa ja glyfosaatti hävittää kasvin juurineen. Roundup Express vaikuttaa kasvin juureen jopa 6 tunnissa; kasvi kuihtuu olosuhteista riippuen 1-28 vuorokaudessa.

Tehoaine: glyfosaatti 7,2 g/l (glyfosaatin isopropyyliamiinisuolana), pelargonihappo 20,4 g/l. Ei sisällä POEA-apuainetta (polyetoksyloitu talialkyyliamiini).

Riittoisuus: noin 50 m²

Roundup Express suuttimen käyttö:

Roundup suuttimen käyttö

Kätevässä litran sumutinpullossa on lapsiturvallinen korkki ja osumatarkka kolmen asennon suihkesuutin, jossa ei ole jälkitiputtelua.

Käyttökohde: tuote tehoaa kaikkiin yleisimpiin rikkakasveihin ja sopii hyvin rikkakasvien torjuntaan, kun käsiteltävä alue on pieni; kotipuutarhassa, pienillä viljelypalstoilla, kukkapenkeissä, pihakivetysten, hiekkakäytävien, kivijalan ja sokkelin reunustoilla sekä laattapolkujen väleissä.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Noudata  käyttöohjeita. Tämä tuote on Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä.

Suojainohjeet: Valmistetta käsiteltäessä on noudatettava etiketin mukaisia suojainohjeita. Tarkista myyntipäällyksestä tai käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat henkilösuojaimet.

Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tarkista tuotekohtaiset ohjeet myyntipäällyksestä ja noudata ohjeita.  Älä saastuta vettä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.

 

Oy Transmeri Ab on lopettanut kotipuutarhureille tarkoitettujen glyfosaattituotteiden maahantuonnin ja myynnin Suomessa. Roundup-tuotemerkki jatkaa markkinoilla, mutta valikoimassa jatkavien tuotteiden tehoaine ei ole glyfosaatti. Tutustu tuotteisiin tästä.