Roundup Express 5 l täyttökanisteri

Roundup Express 5 l täyttökanisteri

Glyfosaattia sisältävät kotipuutarhakäyttöön tarkoitetut Roundup -tuotteet ovat poistumassa markkinoilta. Tarkista tuotteen saatavuus lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Käyttövalmista Roundup Expressia saa nyt myös 5 litran täyttöpakkauksessa. Roundup Express voi kuihduttaa kasvin näkyvät, maanpäälliset osat jo 6 tunnissa. Koko kasvi kuihtuu juuria myöten olosuhteista riippuen 1-28 vuorokaudessa.

Tehoaine: glyfosaatti 7,2 g/l (glyfosaatin isopropyyliamiinisuolana), pelargonihappo 20,4 g/l. Ei sisällä POEA-apuainetta (polyetoksyloitu talialkyyliamiini).

Riittoisuus: noin 250 m2

Käyttövalmista Roundup Expressia saa nyt myös 5 litran täyttöpakkauksessa. Täytät sillä kätevästi 1 litran Roundup Express -suihkepullon, 2,5 litran Roundup Express -kanisterin tai oman kanisteripumppusi.

Käyttökohde: tuote sopii hyvin rikkakasvien torjuntaan kotipuutarhassa, viljelypalstoilla, kukkapenkeissä, pensaiden ja hedelmäpuiden alla, pihakivetysten, hiekkakäytävien, kivijalan ja sokkelin reunustoilla sekä laattapolkujen väleissä.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Noudata käyttöohjeita. Tämä tuote on Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä.

Suojainohjeet: Valmistetta käsiteltäessä on noudatettava etiketin mukaisia suojainohjeita. Tarkista myyntipäällyksestä tai käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat henkilösuojaimet.

Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tarkista tuotekohtaiset ohjeet myyntipäällyksestä ja noudata ohjeita.  Älä saastuta vettä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.

 

Oy Transmeri Ab on lopettanut kotipuutarhureille tarkoitettujen glyfosaattituotteiden maahantuonnin ja myynnin Suomessa. Roundup-tuotemerkki jatkaa markkinoilla, mutta valikoimassa jatkavien tuotteiden tehoaine ei ole glyfosaatti. Tutustu tuotteisiin tästä.