Roundup Garden Plus -tiiviste 280 ml ja 540 ml

Roundup Garden Plus -tiiviste 280 ml ja 540 ml

Glyfosaattia sisältävät kotipuutarhakäyttöön tarkoitetut Roundup -tuotteet ovat poistumassa markkinoilta. Tarkista tuotteen saatavuus lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Roundup Garden Plus -tiiviste sopii laajojen ja erityisen haastavien rikkakasvustojen käsittelyyn. Parannetun koostumuksen ansiosta tehoaine glyfosaatti imeytyy nopeammin kasvin juuriin asti. Vaikutus voi alkaa näkyä jopa 5 päivässä, jonka jälkeen voit muokata kasvin maahan tai kompostoida. Olosuhteista riippuen koko kasvi kuihtuu 5-28 päivässä. Pakkauksessa on selkeät annosteluohjeet pienille ja suurille rikkakasveille sekä vieraskasveille, puille ja pensaille.

Tehoaine: glyfosaatti 120 g/l (glyfosaatin isopropyyliamiinisuolana). Ei sisällä POEA-apuainetta (polyetoksyloitu talialkyyliamiini).

Riittoisuus:

Roundup Garden Plus annosteluohje

Huom. Jättiputki, vuohenputki ja nokkonen tarvitsevat muita rikkakasveja vahvemman liuoksen. Jos ruiskutat lehdet, sekoita 40 ml:1 litraan vettä ja jos kaadat liuoksen katkaistun varren sisään, tee vahvempi liuos 60 ml:40 ml vettä. Sama vahva liuos tehoaa myös puun kantoihin ja pensaisiin.

Käyttökohde: haastavien rikkakasvustojen käsittelyyn. Laimenna ohjeen mukaan vedellä joko suihkepulloon tai ruiskutusastiaan – käytä apuna annostelukorkkia.

Roundup Garden turvakorkki annostelu

Garden Plus-tiivistepulloissa on patentoitu paluuvirtausjärjestelmä; annostellessasi tiivistettä ylimääräiset pisarat valuvat takaisin pulloon. Näin aine ei läiky ja annostelu on tarkkaa.

Roundup Garden turvakorkki annostelu

Yksittäiset kasvit voi käsitellä aineeseen kostutetulla tikulla, sienellä tai siveltimellä. Tee aina vain kerralla tarvittava määrä, sillä laimennettu seos menettää säilytyksessä tehonsa.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot (280ml ja 540ml) ennen käyttöä. Noudata käyttöohjeita. Tämä tuote on Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä.

Suojainohjeet: Valmistetta käsiteltäessä on noudatettava etiketin mukaisia suojainohjeita. Tarkista myyntipäällyksestä tai käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat henkilösuojaimet.

Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tarkista tuotekohtaiset ohjeet myyntipäällyksestä ja noudata ohjeita. Älä saastuta vettä tuotteella tai sen pakkauksella. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.

 

Oy Transmeri Ab on lopettanut kotipuutarhureille tarkoitettujen glyfosaattituotteiden maahantuonnin ja myynnin Suomessa. Roundup-tuotemerkki jatkaa markkinoilla, mutta valikoimassa jatkavien tuotteiden tehoaine ei ole glyfosaatti. Tutustu tuotteisiin tästä.