Roundup Geeli 150 ml

Roundup Geeli 150 ml

Glyfosaattia sisältävät kotipuutarhakäyttöön tarkoitetut Roundup -tuotteet ovat poistumassa markkinoilta. Tarkista tuotteen saatavuus lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Roundup Geeli sopii täydellisesti yksittäisten rikkakasvien täsmätorjuntaan esimerkiksi istutuksissa, nurmikolla, kasvimaalla ja laattasaumoissa. Käsittelet helposti ahtaissa kukkapenkeissä ja ruukkuistutuksissa lymyilevät rikkakasvit ilman, että osut säilytettäviin kasveihin. Köynnöstävätkin kasvit saavat kyytiä tarkasti ja tehokkaasti. Roundup Geeli vaikuttaa kasvin juureen 10 vuorokaudessa, jonka jälkeen kasvi kuihtuu 10-28 vuorokaudessa.

Tehoaine: glyfosaatti 7,2 g/l (glyfosaatin isopropyyliamiinisuolana). Ei sisällä POEA-apuainetta (polyetoksyloitu talialkyyliamiini).

Riittoisuus: riittää jopa 1 000 kasvin käsittelyyn. Lapsiturvallinen korkki ja tarkka annostelu: tavalliset rikkakasvit 1 klikkaus = 0,3 ml, sitkeät rikkakasvit 2 klikkausta = 0,6 ml.

Käyttöohje: käännä pullo ylösalaisin ja ravista geeli lähelle pullon suuta. Klikkaa sitten sinistä painiketta pullon alaosassa, kunnes geeli tulee esiin. Ensimmäinen käyttökerta voi vaatia noin 20 klikkausta.

Vie geeli kasvin lehdelle koskettamalla. Geeli ei osu eikä valu viereisiin kasveihin, vaan pysyy käsitellyn kasvin lehdellä. Siitä geeli imeytyy kasvin sisään ja kuihduttaa sen 10-28 päivässä juuria myöten. Tarkkaa, tehokasta ja helppoa!

Roundup Geeli annosteluohje

Annostele kasvin koon mukaan. Rönsyt: käsittele joka toinen lehti.

Roundup Geeli annosteluohjeRoundup Geeli annosteluohje

Lue lisää käyttöohjeita ja neuvoja Roundup Geelin käyttöön tästä.

Käyttökohde: yksittäisten rikkakasvien täsmätorjuntaan esimerkiksi istutuksissa, nurmikolla, kasvimaalla ja laattasaumoissa.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Noudata käyttöohjeita. Tämä tuote on Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä.

Suojainohjeet: Valmistetta käsiteltäessä on noudatettava etiketin mukaisia suojainohjeita. Tarkista myyntipäällyksestä tai käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat henkilösuojaimet.

Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tarkista tuotekohtaiset ohjeet myyntipäällyksestä ja noudata ohjeita. Älä saastuta vettä tuotteella tai sen pakkauksella. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.

 

Oy Transmeri Ab on lopettanut kotipuutarhureille tarkoitettujen glyfosaattituotteiden maahantuonnin ja myynnin Suomessa. Roundup-tuotemerkki jatkaa markkinoilla, mutta valikoimassa jatkavien tuotteiden tehoaine ei ole glyfosaatti. Tutustu tuotteisiin tästä.