Roundup Speed 1L nopeavaikutteinen

Roundup Speed 1L nopeavaikutteinen

Käyttövalmis


Ei sisällä glyfosaattia*, hajoaa maassa biologisesti


Rikkakasvien ja muun ei-toivotun kasvillisuuden hävittämiseen. Myös sammaleen ja levään. Älä käytä nurmikolla ellet halua siitä eroon.


Pakkauskoko: 1 L / 3 L


Riittoisuus: 10 m²


Tehoaine: Pelargonihappo (31 g/l)


Linkit: Pakkausmerkinnät / Käyttöturvallisuustiedote


Roundup Speed suuttimen käyttö:

Roundup suuttimen käyttö

Kätevässä litran sumutinpullossa on lapsiturvallinen korkki ja osumatarkka kolmen asennon suihkesuutin, jossa ei ole jälkitiputtelua.

Käyttövalmis rikkakasvien torjunta-aine. Tehoaa kaikkeen vihreään kasvillisuuteen kuten leveälehtisiin ja heinämäisiin rikkakasveihin sekä sammaleen, leviin ja kortteisiin. Älä käytä nurmikolla ellet halua siitä eroon. Paras teho saavutetaan, kun rikkakasvit ovat kasvun alkuvaiheessa. Nopea teho, torjuntatuloksia on nähtävissä jo kolmen tunnin kuluttua.

Käyttökohteet: rikkakasvien, sammalien ja levien torjunta puisto- ja pihakäytäviltä sekä koristekasvien ja koristepuiden alta.

Kosketusvaikutteinen: ruiskuta suoraan rikkakasviin, niin että koko kasvi kastuu. Vain tehoaineelle altistuneet kasvinosat kuolevat.

Voidaan käyttää myös alhaisissa lämpötiloissa.  Jotta aine saa rauhassa vaikuttaa rikkakasveihin, ruiskutettua aluetta ei tule käyttää samana päivänä. Sen jälkeen alueita voi käsitellä ja tehdä istutuksia normaaliin tapaan.

Käsittelyn toisto: Jos rikkakasvit kasvavat uudestaan, täytyy suorittaa uusintakäsittely. Korkeintaan 6 käyttökertaa kasvukauden aikana. Koristekasveille ja sammaleille korkeintaan neljä käyttökertaa.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Noudata käyttöohjeita. Tämä tuote on Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä.

Suojainohjeet: Valmistetta käsiteltäessä suositellaan käytettäväksi kemikaalin kestäviä suojakäsineitä (esim. nitriili). Noudata etiketin mukaisia suojainohjeita. Tarkista myyntipäällyksestä tai käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat henkilösuojaimet.

Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tarkista tuotekohtaiset ohjeet myyntipäällyksestä ja noudata ohjeita.  Älä saastuta vettä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.

*TÄMÄ LAUSE ON LISÄTTY EROTTAMAAN TUOTE MUISTA TUOTTEISTA, JOTKA SAATTAVAT SISÄLTÄÄ GLYFOSAATTIA.