Roundupin käyttökohteet

Roundup käyttökohteet - polut ja istutukset

Polut ja istutukset:

täsmätuote kukkapenkkien, polunreunojen ja terassien siistimiseen

Jos et halua jatkuvasti olla nyppimässä kukkapenkkien reunoja, polunvarsia ja terassialueita esiin työntyvistä rikkakasveista, ota avuksi Roundup Speed X. Vaikutuksen alat nähdä jopa tunnissa.

Roundup Speed X:n käyttö paikoissa, joissa on myös säilytettäviä kasveja tai nurmikkoa, on aina täsmätyöskentelyä. Suojaa tarvittaessa ympäristö kankaalla tai pahvinpalalla.

Pienet pihat, kivetykset ja laattojen välit käsittelet kätevästi esimerkiksi Roundup Speed X 1 litran suihkepullolla. Kun alue on isompi tai vaatii kurkottelua, valitse isompi pakkauskoko joko käyttövalmis 2,5L, 5L tai veden kanssa laimennettava 250ml, 400ml tiiviste.

Älä käytä Roundup Speed X:ää nurmikon rikkakasvien torjuntaan ellet halua eroon myös nurmikosta.

Roundup käyttökohteet - katteet ja kiveykset

Katteet ja kivetykset:

täydellinen apuväline siellä, minne ei pääse ruohonleikkurilla

Rikkakasvit kasvavat lähes missä tahansa – sielläkin missä ei näyttäisi olevan kasvualustaa. Roundup Speed X soveltuu rikkakasvien torjuntaan vaikkapa grillipaikan, kivimuurin, hiekkatien ja kivikkoalueen siistimiseksi. Kivetyksillä voit huoletta ruiskuttaa koko alueen, kunhan tähtäimeen ei osu säilytettäviä kasveja.

Roundup Speed X poistaa myös levän ja sammaleen.

Roundup Speed X ei jätä ruosteenpunaisia jälkiä pihalaattoihin, basalttikiveen tai pesubetoniin. Mahdolliset käytöstä jääneet valkoiset jäljet häviävät sateessa. Muissa materiaaleissa yhteensopivuus on syytä tarkistaa. Ei saa käyttää muovilaattoihin.

Roundup käyttökohteet - puut ja pensaat

Puut ja pensaat:

raivaa helposti puiden ja pensaiden alustat ilman kurkottelua

Jotkut sitkeät rikkakasvit viihtyvät pensaiden ja matalien puiden suojassa, missä ne vievät silmäteräsi kipeästi kaipaamat ravinteet. Käsin kitkeminen tällaisista paikoista voi olla melkoista akrobatiaa. Roundup Speed X sopii erinomaisesti yksi- ja kaksisirkkaiset rikkakasvien torjumiseen koristekasvien ja koristepuiden alla avomaalla. Se tehoaa myös levään ja sammaleeseen.

Roundup Speed X on vaarallista kaikille viljelykasveille sekä havu- ja lehtipuille, jos ruiskutetta joutuu puutumattomiin kasvinosiin. Tuote on kosketusvaikutteinen ja se aiheuttaa rikkakasvien vihreisiin osiin polttovioituksen.

Nurmikko:

nurmikorikkakasvien torjunta Roundup Voikukkahävitteellä

Roundup Voikukkahävite on ainoa Roundup-tuote, joka soveltuu nurmikon rikkakasvien torjuntaan vahingoittamatta nurmikkoa. Älä siis käytä Roundup Speed X -tuotetta nurmikon rikkakasvien torjuntaan ellet halua eroon myös nurmikosta.

Roundup Voikukkahävite (siniset pakkaukset) torjuu voikukat tehokkaasti juurineen. Tuote tehoaa myös ratamoon, pihatatareen, rönsyleinikkiin ja apilaan. Älä ruiskuta nurmikkoa joka kärsii kuivuudesta, helteestä tai muusta stressistä.

Torju nurmikon rikkakasvit, kun lämpötila on noin + 12 C ja sää on tyyni tuulikulkeuman välttämiseksi. Valmistetta ei saa joutua pensaiden tai puiden lehdille eikä koristekasvien tai muiden viljelykasvien päälle, koska ne voivat vioittua tai kuolla. Jos valmistetta joutuu vahingossa muiden kuin heinämäisten viljelykasvien lehdille, lehdet täytyy poistaa heti.