Roundup Nurmikon Voikukkahävite

Roundup Nurmikon Voikukkahävite

Valikoiva uutuustuote, joka EI VAHINGOITA nurmikkoa!

Käyttövalmis Roundup Nurmikon Voikukkahävite tehoaa valikoivasti nurmikon rikkakasveihin. Se hävittää tehokkaasti voikukat, ratamot, apilat, rönsyleinikit ja muut leveälehtiset kasvit juurineen, mutta jättää ruohon rauhaan. Ammattikielellä sanottuna se valitsee kaksisirkkaiset kasvit, mutta ei yksisirkkaisia, joita esimerkiksi juuri heinäkasvit ovat. Tunnistat tuotteen sinisestä pakkauksesta.

Kaikki Roundup-tuotteet hävittävät rikkakasvit juurineen. Sinisessä Nurmikon Voikukkahävitteessä tehoaineina ovat MCPA, diklorproppi ja dikamba, kun taas muissa, vihreässä pakkauksessa myytävissä Roundupeissa se on glyfosaatti.

Nurmikon Voikukkahävite levitetään nurmikolle. Voit käyttää tuotetta koko kasvukauden ajan, mutta parhaan tuloksen saat, kun lämpötila on yli 12°C, maa on kostea ja nurmikko ja rikkakasvit ovat hyvässä kasvussa. Käsittele uusi nurmikko vasta vuoden kuluttua perustamisesta. Älä ruiskuta nurmikkoa, joka kärsii esimerkiksi kuivuudesta tai helteestä. Rauhoita käsitelty alue, kunnes se on täysin kuivunut.

Suojaa muut kuin heinämäiset kasvit, jotka haluat säilyttää. Suojaa huolellisesti myös itsesi ja pukeudu kumisaappaisiin, suojapukuun, kemikaalinkestäviin käsineisiin (esim. nitriili) ja päähineeseen. Älä koskaan käytä tuotetta kasvihuoneessa tai lähellä vesistöjä.

Noudata huolellisesti laadittuja käyttöohjeita. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset yleiselle kaatopaikalle.

Kaksi pakkauskokoa. 1 l suihkepullo riittää noin 30 m2 käsittelyyn ja 2,5 l kanisterilla käsittelet noin 75 m2.

 

 

 

 

 

Roundup Nurmikon Voikukkahävitteen suuttimen käyttö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuote Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä

Käyttöturvallisuustekstit

Pakkaustekstit