Roundup Speed X 5L

Roundup Speed X 5L

Käyttövalmis


Ei sisällä glyfosaattia, hajoaa maassa biologisesti


Rikkakasvien ja muun ei-toivotun kasvillisuuden hävittämiseen. Myös sammaleen ja levään. Älä käytä nurmikolla ellet halua siitä eroon.


Pakkauskoko: 5 L / 1 L / 2,5 L


Riittoisuus: 165 m²


Tehoaine: Pelargonihappo (43,1 g/l)

Varoaika: heti tuotteen kuivuttua ihmiset ja kotieläimet voivat oleskella käsitellyllä alalla, ja uusien kasvien istutus on mahdollista.


Linkit: Pakkausmerkinnät / Käyttöturvallisuustiedote


Turvallinen ja tehokas Roundup uutuus riittoisassa painesuihkupullossa. Tehoaa kaikkeen vihreään kasvillisuuteen kuten leveälehtisiin ja heinämäisiin rikkakasveihin sekä sammaleen, leviin ja kortteisiin. Älä käytä nurmikolla ellet halua siitä eroon. Paras teho saavutetaan, kun rikkakasvit ovat kasvun alkuvaiheessa. Nopea teho, torjuntatuloksia on nähtävissä jopa tunnin kuluttua.

Suurempi pakkauskoko 5l, riittää noin 165 m² alalle. Paras teho saavutetaan, kun rikkakasvit ovat kasvun alkuvaiheessa. Erittäin nopea teho, torjuntatuloksia on nähtävissä jo kolmen tunnin kuluttua.

Käyttökohteet: Soveltuu erinomaisesti rikkakasvien ja muun ei-toivotun kasvuston torjuntaan esim. kivetyksiltä, kulkuväyliltä, koristekasvien alustoilta ja viljelemättömiltä alueilta.

Kosketusvaikutteinen: Ruiskuta suoraan rikkakasviin, niin että koko kasvi kastuu. Vain tehoaineelle altistuneet kasvinosat kuolevat.

Voidaan käyttää myös alhaisissa lämpötiloissa. Ihmiset ja kotieläimet voivat oleskella käsitellyllä alalla sen jälkeen, kun se on täysin kuivunut. Tällöin myös uusien kasvien istuttaminen mahdollista.

Käsittelyn toisto: Jos rikkakasvit kasvavat uudestaan, täytyy suorittaa uusintakäsittely. Korkeintaan 6 käyttökertaa kasvukauden aikana. Koristekasveille ja sammaleille korkeintaan neljä käyttökertaa.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Noudata käyttöohjeita. Tämä tuote on Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä.

Suojainohjeet: Valmistetta käsiteltäessä suositellaan käytettäväksi kemikaalin kestäviä suojakäsineitä (esim. nitriili). Noudata etiketin mukaisia suojainohjeita. Tarkista myyntipäällyksestä tai käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat henkilösuojaimet.

Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tarkista tuotekohtaiset ohjeet myyntipäällyksestä ja noudata ohjeita. Älä saastuta vettä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.