Roundup Speed X -tiiviste 400 ml

Roundup Speed X -tiiviste 400 ml

Tiiviste


Ei sisällä glyfosaattia, hajoaa maassa biologisesti


Rikkakasvien ja sammalien torjuntaan


Pakkauskoko: 400 ml / 250 ml


Riittoisuus: 176 m²


Tehoaine: Pelargonihappo (565,5 g/l)

Varoaika: heti tuotteen kuivuttua ihmiset ja kotieläimet voivat oleskella käsitellyllä alalla, ja uusien kasvien istutus on mahdollista.


Linkit: Pakkausmerkinnät / Käyttöturvallisuustiedote


Annostelu: sekoita 23 ml tiivistettä 300 ml tai 500 ml:n vettä riippuen haluamastasi väkevyydestä. Käytä apuna korkin annostelumittaa.

Roundup Speed X annosteluohje

Huom. Valmistetta annosteltaessa ja käyttölaimennusta tehtäessä tulee kiinnittää eritystä huomiota suojautumiseen mahdollisilta roiskeilta.

 

Rikkakasvien ja sammaleen torjuntaan kulkuväyliltä ja viljelemättömiltä alueilta sekä koristekasvien alustoilta ja riviväleistä avomaalla. Tehoaa kaikkeen vihreään kasvillisuuteen kuten leveälehtisiin ja heinämäisiin rikkakasveihin. Älä käytä nurmikolla ellet halua siitä eroon.  Nopea vaikutus, tehoaa jopa 1 tunnissa!

Käyttökohde: Vaikuttaa useimpiin puutarhojen rikkakasveihin aikaisessa kasvuvaiheessa. Esimerkiksi: ratamot, pihatattaret, voikukka, pihatähtimö, leinikit, yksivuotiset nokkoset (rautanokkonen), pelto-ohdake, jauhosavikka, valvatit, horsma, lutukka ja maitohorsma. Käytä enintään 4 käyttökertaa vähintään 7–21 päivän välein, jos rikkakasvit taimettuvat uudelleen kasvukauden aikana.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Noudata käyttöohjeita. Tämä tuote on Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä.

Suojainohjeet: Valmistetta käsiteltäessä on käytettävä kumisaappaita, suojapukua, kemikaalin kestäviä suojakäsineitä (esim. nitriili) ja päähinettä. Roiskevaaraa aiheuttavissa työvaiheissa on lisäksi käytettävä kasvojen/silmien suojainta. Noudata etiketin mukaisia suojainohjeita. Tarkista myyntipäällyksestä tai käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat henkilösuojaimet.

Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tarkista tuotekohtaiset ohjeet myyntipäällyksestä ja noudata ohjeita. Älä saastuta vettä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.