Roundup Nurmikon rikkakasvien-esto plus 5,6kg

Roundup Nurmikon rikkakasvien-esto plus 5,6kg

 Torjuu tehokkaasti leveälehtisten rikkakasvien pääsyn maanpinnalle. Ei kuitenkaan hävitä jo maanpinnalla olevia rikkakasveja.


Luonnonmukainen orgaaninen kivennäislannoite


Torjunta-aineeton


Sisältää lannoitetta


Sammalsyöjä


Riittoisuus: 70-140m² valitusta annostelusta riippuen


Linkit: Pakkausmerkinnät / Käyttöturvallisuustiedote


 

Roundup nurmikon rikkakasvien-esto on vaivaton ja luonnonmukainen tapa huolehtia nurmikosta. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat täydellisen nurmikon ilman kitkemistä tai torjunta-aineiden käyttöä. Tuote sisältää lannoitetta (NPK arvo 10-0-0), jonka ansiosta nurmikosta tulee vehreämpi jo kahdessa viikossa. Tuotteen sisältämän raudan ansiosta tuote toimii myös sammalsyöjänä.

Järkevin tehokeino torjua rikkakasveja on torjua niiden itäminen, ja siihen Roundup nurmikon rikkakasvien-esto on loistava valinta. Tuotteen kasviperäiset ainesosat muodostavat mekaanisen esteen, joka estää tehokkaasti leveälehtisten rikkakasvien, kuten voikukan, ratamon, valkoapilan ja rönsyleinikin itämisen ja pääsyn maanpinnalle. Huom!: ei estä jo maanpinnalle nousseiden rikkakasvien kasvua, niihin sopii erinomaisesti nurmikkoa vahingoittamaton Roundup nurmikon voikukkahävite.

Annostus: 40 g/m² (kourallinen lannoitetta painaa noin 25 grammaa). Tehoa voi lisätä kasvattamalla annosta 100 g/m²:aan. Pakkauksesta riittää näin ollen 70–140 m² nurmikkoalalle annostuksesta riippuen.

Ennen levitystä nurmikko on kannattava leikata mahdollisimman tasaisen levityksen ja nopeamman maahan painumisen takaamiseksi. Levittämisen voi suorittaa käsin tai lannoitelevittimellä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lapset ja lemmikit voivat turvallisesti kulkea nurmikolla tuotteen levityksen ja sen jälkeisen kastelun jälkeen. Rakeet liukenevat muutamissa viikoissa. Prosessin nopeuttamiseksi voit kastella nurmikkoa. Nurmikkoa ei tule leikata viikkoon levityksen jälkeen.

Parhaan rikkakasvien eston tuloksen saamiseksi suositellaan kahta käyttökertaa kasvukaudessa:

  1. Kevätkäyttö: ennen rikkaruohojen siementen itämistä ja niiden juurtumista nurmikkoon.
  2. Käyttö myöhäiskesällä/syksyllä: tehon ylläpitoa varten. Toinen käyttökerta on erityisen tärkeä raskaan maaperän tai pitkien sadekausien tapauksessa.

Huom!  Tuotetta ei tule levittää pakkasella tai kuivuudessa/helteellä. Tuotetta ei tule myöskään käyttää vastakylvettyyn nurmikkoon, tässä tapauksessa käytön kanssa on odotettava vähintään 3 leikkuukertaa. Tuotteen käytön jälkeen on oltava 8 viikon ajan kylvämättä uutta ruohoa, koska tuote voi haitata itämistä.

Varmista rikkakasvien torjunta-aineiden turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Noudata käyttöohjeita. Tämä tuote on Tukesin kasvinsuojeluainerekisterissä.